Bosse, Harry, Mitt liv med djur

Hipp hipp hurra på Bosse & Harry’s 1års dag

Idag, den 10:e juni för exakt år sedan föddes en riktig liten guldklimp. Jag pratar förstås om lilla, rynkiga Bosse Bus

Harry, som även han är en riktig guldklimp, är från början en liten hittekatt som blev inlämnad på jobb. Efter några dagar var det fortfarande ingen ägare som saknade honom. Med lite övertalan och många snälla ord fick jag lov att ta med honom hem och han har varit vår sedan dess. Något jag vet sambon är väldigt lycklig för idag, det är ju liksom han och Harry nu. Eftersom vi inte visste NÅT om Harry fick vi gissa oss till ålder. Han måste mer eller mindre varit 4 månader vid tillfället, vilket Bosse också var. Därför får de helt enkelt dela födelsedag. Presenterna däremot får de behålla var och en, helt själva  🙂

Bosse och Harry

 

Fira födelsedag

Det kan ju anses lite tramsigt men finns det något att fira, så bör det firas tycker jag. Därför shoppades det hund- och kattleksaker tidigt imorse tillsammans med Purina och VOM. Uppskattat blev det minst sagt.

Är ni lika fåniga som vi och firar era djurs födelsedagar?

Firande eller ej så hoppas jag ni alla haft en lika underbar helg som jag haft! Imorgon tänkte jag börja beröra ämnet vaccin, i sann ”1års-vaccinations-anda”

Kommentera