Bosse

Min älskade hund

 

Bosse American Bully

 

American Bully

Bosse är en ljuvlig gosebjörn av rasen American Bully. För er som undrar vad en Bully är så är det ingen bulldog och inte heller en bullterrier. Det är en helt egen ras som är erkänd i många länder men inte än i Sverige. Det är alltså inte en SKK-registrerad hundras. Det finns en egen rasklubb i Sverige som heter SBKC (Scandinavia Bully Kennel Club). Kolla deras hemsida för mer info om rasen http://sbkc.eu/. Det är en underbar ras som dessvärre är drabbad av en hel del dåliga uppfödare och ägare, men det är ju inte deras fel.

De älskar barn och en av tankarna bakom rasen är att få fram en hund som kommer överens med allt och alla. Det ligger såklart även mycket hos individen, ägaren och miljö. Men i Bosses fall kunde det inte stämma bättre. Han blir kompis med alla och bästisen är såklart vår katt Harry.

Bosse och Harry

 

Han är född den 10/6-2017 vilket gör honom i skrivande stund till lite drygt 11månader.

Bosse är en livsnjutare som gärna följer med på äventyr, träning och tom tävling. Vi tävlar i tävlingslydnad och har precis blivit uppflyttade från startklass. I juni kommer vi g vår första tävling i Nose Work Klass 1. Han har redan avklarat doftprov för både NW klass 1 samt klass 2. Men han är inte den där superaktiva, drivna, energiska hunden utan allt går i Bosses takt. Det passar oss perfekt och vi har ett underbart liv med honom.

Bosse American Bully

Inom en väldigt snar framtid ska vi få tillskott i familjen och det ska bli spännande att se Bosse växa som barnvakt och ”storebror”. Han älskar verkligen barn!

Bosse kommer vara ett ständigt återkommande inslag i denna blogg. Dels för att mycket kommer handla om honom och Harry som är djuren i mitt liv. Och dels för att han kommer agera modell för olika videos och guider jag kommer ha här på bloggen 🙂