Hundar, Hundvänliga platser, Katt, Mitt liv med djur

TEBA – Shopping till djuren

Idag var det dags att fylla på ben och leksaksförrådet till Bosse och Harry. Jag och min kära kompis Frida tog en liten roadtrip till Höör och TEBA.

Teba

Shopping shopping shopping

TEBA är en väldigt stor och välsorterad djurbutik som ligger i Skånes mitt. Jag har hört det beskrivas som djuraffärernas svar på Ullared. Här finns mängder av hundgodis, matskålar, koppel, burar, sängar och kläder till husse och matte. Det är normalpris på mycket men man kan också göra riktiga klipp och deras utbud på foder är enormt.

Teba

Här har vi en glad Diza och matte Frida i en av gångarna i butiken. Man får tyvärr inte vandra runt med hunden i butiken men får de plats i en kundvagn så går det bra. Alla hundar är också välkomna in för att prova koppel, selar och kläder i en särskild del av butiken.

Teba

Det var ett glatt gäng som välkomnade mig hem med dagens inköp ❤ Det blev många leksaker till Harry, ett par till Bosse som jag hoppas håller mer än 5 minuter! Ben, godis, matskålar, shampoo och apport 👍

Kan varmt rekommendera ett besök för alla er som bor i Skåne eller kanske ska semestra här nere i sommar. Slå en kik på deras hemsida, dock säljs endast en liten del av deras utbud här https://www.teba.se

Jag har inte fått någon sponsring eller ersättning för detta inlägg. Det bygger helt på min egen erfarenhet och åsikt 👩‍⚕️

1 reaktion på ”TEBA – Shopping till djuren

Kommentera