Hundutrustning och tillbehör till hund


Det finns mängder av olika tillbehör till hundar, vissa mer relevanta än andra. En stor del av tillbehören är ganska uppenbara såsom bajspåsar, koppel, hundsängar, leksaker, reflexer och selar. Men det finns också en del saker som inte är lika uppmärksammad men som borde vara det enligt mig, eftersom de underlättar hundlivet.

Cykelantenn


Jag har cyklat mycket med vår hund Goldie, men det har stundvis känts lite otäckt eftersom kopplet är farligt nära att åka in i framhjulet. Men detta problem är nu löst för min del, jag investerade nämligen i en cykelantenn som förhindrar kopplet från att åka in hjulet. Jag kan varmt rekommendera en cykelantenn till alla hundägare där ute som vill cykla säkert med sina hundar.

Kylmatta


Jag måste verkligen tipsa om att införskaffa en kylmatta för varma sommardagar. Det är inte lätt att vara hund när solen gassar och man inte har tillgång till skugga eller ett svalkande bad. Men en kylmatta räddar även den varmaste hunden. Den är smidig att ta med vart man än ska, det är bara att rulla ihop den och bära den under armen. Mattan ger svalka i flera timmar och man måste inte kyla ner den, det räcker att hunden lägger sig på den så aktiveras den. Kylmattor finns att köpa hos de flesta djurbutiker men jag köpte vår kylmatta på tinybuddy.se och vi är som sagt jättenöjda med den.

Reseskål


Vi brukar resa mycket med vår hund Goldie, speciellt under sommaren och häromveckan köpte jag en hopvikbar reseskål som jag verkligen vill tipsa om. Den tar inte upp någon plats och man kan använda den för både foder och vatten. Den är helt enkelt supersmidigt att ha med på resan.